Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap!

Spoed- en bevallingslijn : 0653 285 990
  Contact : 0644 - 066 340

Verloskundige

Joanne

Ik ben sinds 2002 verloskundige. Na bijna 10 jaar in een praktijk als vaste maat te hebben gewerkt in Alblasserdam ben ik weer komen wonen in mijn geboortedorp Capelle aan den IJssel. Sinds januari 2014 werk ik bij deze praktijk , eerst als waarneemster en later, vanaf 1 januari 2015, als vaste maat. Ik ben zelf moeder van 3 prachtige kinderen. Het is heerlijk om in mijn vroegere woonplaats een plek te hebben gevonden in een fijne praktijk met collega’s die dezelfde visie op het vak hebben. De zwangere en haar partner vertrouwen te geven in het proces van zwangerschap , geboorte en hun nieuwe rol als ouders is een uitdaging en een zeer dankbare taak. Ik ben steeds weer dankbaar dat ik deel uit mag maken van deze bijzondere momenten.

 

 

Judith

Ik vind het bijzonder een zwangere en haar omgeving te mogen begeleiden tijdens het ontstaan van nieuw leven. Elke bevalling is zo bijzonder, een eer dat wij daarbij mogen zijn!

Yacintha

Na mijn afstuderen in 2016 ben ik als waarnemend verloskundige bij Prinscapelle komen werken. Sinds de geboorte van mijn jongste zusje weet ik al dat ik verloskundige wil worden. Elke zwangere, elke bevalling en elk kraambed is uniek.

Marieke

Marieke Bos werkt sinds 2009 in onze praktijk. Eerst als waarneemster en vanaf 1 september 2010 als maat. Ik hoop velen van jullie bij te mogen staan en te begeleiden naar het moment dat er straks een kleintje in jullie armen ligt.

Marsha

Ik vind werken als verloskundige geweldig, om zo'n intiem moment te mogen delen is erg bijzonder. Ik hoop nog een hoop dames bij te mogen staan tijdens hun zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Elk nieuw leven blijft heel speciaal!