Home » Praktijk » Wie zijn wij

Verloskundigenpraktijk Prinscapelle

Van harte welkom op de website van Prinscapelle Verloskundige Maatschap, een verloskundigenpraktijk in Capelle aan den IJssel, regio Rotterdam e.o. We zijn een betrokken verloskundigenpraktijk die kwaliteit en persoonlijke zorg op maat leveren. We hebben kennis mogen maken met ontzettend veel verschillende zwangere vrouwen en hun partners. We hebben makkelijke en moeilijke zwangerschappen gezien, zware en snelle bevallingen gedaan en lastige en geweldige momenten meegemaakt. We hebben hierdoor veel baby’s op deze aardbol mogen verwelkomen!

Wat je van ons kunt verwachten is aandacht, tijd voor al je vragen en persoonlijke begeleiding. En vanzelfsprekend kwalitatief hoogwaardige medische zorg. Wij vinden iedere zwangerschap even bijzonder en nemen jouw wensen en verwachtingen als uitgangspunt. Ons doel is om te ontzorgen en dat jullie terug kunnen kijken op een bijzondere tijd en een mooie ervaring: de geboorte van jullie kind!

100% Betrokkenheid, warmte en hart voor ons vak

Gezamenlijk dragen wij zorg voor de bereikbaarheidsdiensten waarin we (kraam)visites rijden, bevallingen begeleiden en altijd klaar staan voor vragen. Afwisselend hebben wij ook spreekuur zodat je ons kan leren kennen tijdens de zwangerschap. Spreekuren worden gehouden in Capelle aan den IJssel, klik hier voor onze locaties en tijden. Doordat wij een stabiele verloskundigenpraktijk zijn zal je tijdens de zwangerschap zoveel mogelijk dezelfde verloskundige treffen. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om elkaar goed te leren kennen; om rust en begrip te ervaren en een vertrouwensband op te bouwen. Blijf op de hoogte van al onze activiteiten door ons te volgen op Facebook of Instagram. Heb je nog vragen over wie wij zijn neem dan contact met ons op.

Aanmelden

Prinscapelle verloskundigen Maatschap Capelle aan den IJssel
Marsha Bovendeert
Verloskundige

Hallo, ik ben Marsha Bovendeert. Sinds 1996 werk ik als verloskundige in deze praktijk. Samen met mijn partner, Carlo, heb ik een heerlijk mannetje Gijs (2005) en een prachtige dochter Roos (2012). Ik vind werken als verloskundige geweldig, om zo’n intiem moment te mogen delen is echt heel erg bijzonder. Ik hoop nog een hoop dames (en ieder die hen lief is) bij te mogen staan tijdens hun zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Elk nieuw leven blijft heel speciaal!

Judith de Boer-Kreugel
Verloskundige

Hallo, ik ben Judith de Boer-Kreugel. Sinds 2003 ben ik verloskundige in deze praktijk. Ik ben getrouwd met Tsjeard en samen hebben we 3 mooie ventjes, Jurre (2003), Olav (2005) en Abel (2008). Naast moeder ben ik dus ook verloskundige, iets wat ik altijd al wilde worden. Ik vind het bijzonder een zwangere en haar omgeving te mogen begeleiden tijdens het ontstaan van nieuw leven. Elke bevalling is zo bijzonder, een eer dat wij daarbij mogen zijn!

Marieke Soede-Bos
Verloskundige

Hallo, ik ben Marieke Soede-Bos. Sinds 2009 werk ik in deze praktijk. Ik ben getrouwd met Emiel en ben moeder van Olivia en Floris. Het klinkt cliche, maar wij hebben echt het leukste beroep dat er is. Wat en voorrecht om het proces van nieuw leven elke keer weer van zo dicht bij mee te mogen maken. Ik hoop velen van jullie bij te mogen staan in deze onvergetelijke periode van jullie leven en jullie te mogen begeleiden naar het moment dat er straks een kleintje in jullie armen ligt.

Joanne Hoogendoorn-Otterspeer
Verloskundige

Hallo, ik ben Joanne Hoogendoorn-Otterspeer. Ik ben sinds 2002 verloskundige en sinds 2014 werkzaam in deze praktijk. Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen. Ik geniet ontzettend van mijn werk als verloskundige en zie jullie graag tegemoet in onze praktijk.

Yacintha Oppenhuizen
Verloskundige

Hallo, ik ben Yacintha Oppenhuizen. Na mijn afstuderen in 2016 ben ik als waarnemend verloskundige bij Prinscapelle komen werken. Sinds de geboorte van mijn jongste zusje weet ik al dat ik verloskundige wil worden. Elke zwangere, elke bevalling en elk kraambed is uniek. Wat een prachtig beroep om een zwangere en haar partner te mogen begeleiden tijdens deze belangrijke fases in hun leven.

Lisette Nijenhuis
Verloskundige

Lisette is verloskundige en komt ons de komende periode ondersteunen. U kunt haar tegenkomen op het spreekuur, tijdens kraamvisites en bevallingen!

Laura Vuik
Assistente

In de periode voordat ik bij verloskundigenpraktijk Prinscapelle  ging werken ben ik 10 jaar lang werkzaam geweest als kraamverzorgende , vervolgens heb ik nog een aantal jaren in de Thuiszorg geweest  omdat dit beter te combineren was met mijn gezin. Vanaf begin 2016 ben ik  werkzaam  als praktijkassistente, dit doe ik 18 uur in de week en voornamelijk tijdens de schooltijden van mijn kinderen.

Menu