Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap!

Spoed- en bevallingslijn : 0653 285 990
  Contact : 0644 - 066 340

Wie zijn wij

Wie zijn wij?

Maak kennis met de verloskundige van Prinscapelle en krijg antwoord op de vraag: Wie zijn wij?

Bekijk onze verloskundige: Marsha, Judith, Marieke, Joanne en Yacintha

Hallo, ik ben Marsha Bovendeert

Verloskundige

Sinds 1996 werk ik als verloskundige in deze praktijk. Samen met mijn partner, Carlo, heb ik een heerlijk mannetje Gijs (2005) en een prachtige dochter Roos (2012). Ik vind werken als verloskundige geweldig, om zo’n intiem moment te mogen delen is echt heel erg bijzonder. Ik hoop nog een hoop dames (en ieder die hen lief is)  bij te mogen staan tijdens hun zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Elk nieuw leven blijft heel speciaal!

Hallo, ik ben Judith de Boer-Kreugel

Verloskundige

Sinds 2003 ben ik verloskundige in deze praktijk. Ik ben getrouwd met Tsjeard en samen hebben we 3 mooie ventjes, Jurre (2003), Olav (2005) en Abel (2008). Naast moeder ben ik dus ook verloskundige, iets wat ik altijd al wilde worden. Ik vind het bijzonder een zwangere en haar omgeving te mogen begeleiden tijdens het ontstaan van nieuw leven. Elke bevalling is zo bijzonder, een eer dat wij daarbij mogen zijn!

Hallo, ik ben Marieke Soede-Bos

Verloskundige

Sinds 2009 werk ik in deze praktijk. Ik ben getrouwd met Emiel en ben moeder van Olivia en Floris. Het klinkt cliche, maar wij hebben echt het leukste beroep dat er is. Wat en voorrecht om het proces van nieuw leven elke keer weer van zo dicht bij mee te mogen maken. Ik hoop velen van jullie bij te mogen staan in deze onvergetelijke periode van jullie leven en jullie te mogen begeleiden naar het moment dat er straks een kleintje in jullie armen ligt.

Hallo, ik ben Joanne Hoogendoorn-Otterspeer

Verloskundige

Ik ben sinds 2002 verloskundige en sinds 2014 werkzaam in deze praktijk. Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen.  Ik geniet ontzettend van mijn werk als verloskundige en zie jullie graag tegemoet in onze praktijk.

Hallo, ik ben Yacintha

Verloskundige

Na mijn afstuderen in 2016 ben ik als waarnemend verloskundige bij Prinscapelle komen werken. Sinds de geboorte van mijn jongste zusje weet ik al dat ik verloskundige wil worden. Elke zwangere, elke bevalling en elk kraambed is uniek. Wat een prachtig beroep om een zwangere en haar partner te mogen begeleiden tijdens deze belangrijke fases in hun leven.

Prinscapelle maakt gebruik van cookies

Prinscapelle maakt gebruik van Cookies om de website te analyseren en te verbeteren. Meer weten over het gebruik van cookies, bekijk dan onze cookieverklaring. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op toestaan te drukken, akkoord te gaan met het gebruik van Cookies.